În cazul Studio-ului de Fotografie Everlasting, realizarea logo-ului a implicat o poveste emoționantă și o pasiune profundă pentru fotografie. În acest articol, vă vom dezvălui povestea din spatele creării logo-ului pentru acest studio unic, care aduce amintiri vii și durabile prin intermediul fotografiilor emoționante.

Inspirată de o poveste personală: Studio-ul de Fotografie Everlasting a fost fondat de un fotograf cu o poveste impresionantă și profundă. După pierderea soției sale într-o luptă împotriva unei boli teribile, el a simțit nevoia de a păstra amintirea vie prin intermediul fotografiilor. Această poveste personală a servit drept sursă de inspirație pentru crearea logo-ului.

Logo-ul a fost conceput pentru a reprezenta conceptul de a transforma povestea personală a clienților în artă durabilă. Prin combinarea elementelor de fotografie și simboluri semnificative ( inițialele EL), logo-ul transmite mesajul că amintirile capturate prin intermediul studioului Everlasting vor dura pentru totdeauna.

Un aspect distinctiv al logo-ului pentru Studio de Fotografie Everlasting este faptul că literele EL au fost integrate în forma unui corp de cameră foto stilizat. Acest simbol subliniază legătura directă cu fotografia și creează un element vizual puternic, care să atragă atenția și să transmită mesajul principal al studio-ului.

mai multe povesti

April and May

April and May, o firmă cu sediul în vibrantul Miami,

Neal Bruno

Brandul Neal Bruno este un producător de articole vestimentare și