Brandul Neal Bruno este un producător de articole vestimentare și accesorii pentru bărbați cu sediul în Canada. Scopul lor este de a aduce eleganță și rafinament în moda masculină, oferind produse de calitate superioară.

Pentru a crea logo-ul și identitatea vizuală pentru Neal Bruno, am început cu o etapă de cercetare și înțelegere a brandului. Am studiat valorile, estetica și direcția pe care o doreau. Am analizat și tendințele actuale în moda masculină și am căutat elemente distinctive care ar putea reprezenta brandul într-un mod autentic și memorabil.

Următorul pas a fost conceptualizarea și schițarea diferitelor idei de logo. Am căutat forme, simboluri și combinații de culori care să transmită eleganță, rafinament și masculinitate. Am explorat variante cu inițiale, embleme și elemente asociate modei masculine, precum cravate, butoni de cămașă sau simboluri abstracte care ar putea fi asociate cu brandul.

După aceea, am selecționat câteva concepte principale și am început procesul de design grafic.

Am colaborat strâns cu echipa Neal Bruno pentru a obține feedback și a ajusta designul în funcție de preferințele și viziunea lor. Am luat în considerare și feedback-ul clienților potențiali pentru a ne asigura că logo-ul și identitatea vizuală rezonau cu publicul țintă.

În cele din urmă, am ajuns la logo-ul final pentru Neal Bruno. Logo-ul transmite eleganță și rafinament prin forma sa curată și fontul selectat.

mai multe povesti

April and May

April and May, o firmă cu sediul în vibrantul Miami,

Everlasting

În cazul Studio-ului de Fotografie Everlasting, realizarea logo-ului a implicat